• ris
    • BibTeX

Przepisy pieczenia ciast wielkanocnych, to jest bab różnego rodzaju, placków, mazurków, oraz różnych innych ciast drożdżowych i nie drożdżowych a takoż legomin, lodów, smażenie konfitur, robienie wędliny i wiele innych sekretów, pewnych i doświadczonych

Marciszewska, Maria

Title:

Przepisy pieczenia ciast wielkanocnych, to jest bab różnego rodzaju, placków, mazurków, oraz różnych innych ciast drożdżowych i nie drożdżowych a takoż legomin, lodów, smażenie konfitur, robienie wędliny i wiele innych sekretów, pewnych i doświadczonych

Creator:

Marciszewska, Maria

Subject and Keywords:

przepisy kulinarne - 19 w. ; kucharstwo - 19 w. ; ciasta ; lody jadalne ; wędliny

Publisher:

Drukiem Józefa Zawadzkiego

Edition place:

Kijów

Date:

1854

Resource Type:

książka

Format:

image/x.djvu

Source:

Sygnatura oryginału: C-7309

Language:

pol

Rights Management:

Domena publiczna (public domain)

Digitalisation:

Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna w Rzeszowie

Original location:

Muzeum-Zamek w Łańcucie

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

HTML5 support detected.

HTML5 (Canvas API) is not supported!

#testJavaBasedHandler($redirectAfterTest $finalContentUrl $!{listOfHandlersUrl})
Apply